Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Boldog születésnapot! - 5 éves a Kölcsey Központ

2011.05.08

5 éves a debreceni Kölcsey Központ (Boldog születésnapot!) - Halász Judit koncert

2011. május 08. Kölcsey Központ, Nagyterem 11.00

A "Csiribiri" előadáson a gyermekek legkedvesebb dalaiból, 18 megjelent lemez legnépszerűbb slágereiből készült válogatással ajándékozza meg közönségét Halász Judit. Ma már nemcsak a kicsiknek, hanem az egész családnak szólnak a dalok - Nagymamáról, testvéri szeretetről és arról, hogy minden felnőtt volt egyszer gyerek - ezen a rendkívüli gyereknapon.

Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Magyar költők verseit közel harminc éve énekli a magyar könnyűzene legjobbjainak megzenésítésében - méghozzá gyermekeknek. Generációk nevelkedtek fel lemezeinek hallgatása közben. 18 megjelent lemez után először egész estés filmkoncertet forgattak a művésznővel. A "Csirbiri" koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.
A gyerekek - Magyarországon elsőként - a Mosoly-Rend lovagjának választották. A Vigszínház tagja, - a magyarországi UNICEF elnökségi tagja. A magyar állam Jászai Mari - és Érdemes Művész - díjjal, a Magyar Köztársasági Tiszti Keresztjével, valamint Kossuth - díjjal jutalmazta eddigi munkáját.

Belépőjegy: 1200,-, 1500,-
Jegyek kaphatók: Apolló mozi, Főnix Csarnok, Kölcsey Központ, Tourinform iroda, www.interticket.hu

 

A mappában található képek előnézete Halász Judit - Debrecen 2011. 05. 08. (fotó: zen.e)

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.